Twee mooie concerten in Duitsland

Vocalitas heeft op 10 en 11 juni twee mooie concerten gegeven in Schoningen en Uslar in het Weserbergland bij Kassel (D).

Het concert in de kerk van Schoningen was op uitnodiging van componist en musicus Axel Groffmann. Vocalitas heeft een aantal werken van hem uitgevoerd, waaronder het lied ‘Das Jesuskind’ dat speciaal geschreven was voor Vocalitas zanger Jan Rijnders. Op 10 juni vond in Schoningen de premiere van het lied plaats. Op speciaal verzoek zong Lammert Gerrits ‘Love me tender’ van Elvis Presley, begeleid door een gelegenheidscombo. Het overige programma bestond voornamelijk uit uiteenlopende geestelijke werken.

Op 11 juni vond alweer het 5e Steimke Konzert van Vocalitas plaats op ‘Gut Steimke’ in Uslar. Het thema van het concert was ‘Freundschaft’ (Vriendschap), vanwege de vriendschappelijke banden die we inmiddels hebben met de bewoners en vrienden van ‘Gut Steimke’. Tijdens dit goedbezochte concert werden diverse wereldlijke werken gebracht, waarbij ook musical, operette en opera werken op het programma stonden. Hieronder een kleine foto impressie van dit concert.

p6110523.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

p6110521.jpg

 

One thought on “Twee mooie concerten in Duitsland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s